Kategorije

Info

     
Gaming PC
        Ovaj blog je zamišljen kao neka verzija e-magazina u kojem ćemo objavljivati najnovije informacije za Gejmere u vezi igara, konzola, konfiguracija i komponenti. Sličan blog sam imao na Engleskom jeziku ali sada kako su orginal igrice i platforme poput Steam-a i Origin-a došle i kod nas i među naše ljude odlučio sam se prebaciti i na domaće tržište. S obzirom da smo svi okorijeli gejmeri želja nam je da na ovom blogu i FB page-u razmijenimo svoja iskustva savjete i trikove u vezi svega sa gejming scenom kod nas a i u svijetu.

Xbox One vs PS4


PC vs Xbox One vs PS4
       U tome ćemo i uspjeti uz podršku drugih gejmera naravno bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Putem FB page-a će također biti poklanjane igre kao način promocije same stranice a i naravno igranja putem Steam, Origin i Uplay platformi. Kao dugogodišnji pirat koji je uvijek skidao piratske verzije igrica i igrao ih sa raznoraznim crack-ovima i problemima sada sam isto tako navučen na skupljanje igara na tim platformama. Pošto se većina igara može nabaviti po veoma povoljnim cijenama mislim da i nije toliko loše imati svoju kolekciju omiljenih igara koje možete igrati kd god poželite. Naravno najveća prednos original igrica je to što ih možemo igrati online uvijek i bez ikakvih problema ili potrebe za štimanjem raznoraznih aplikacija i servera. Naravno sve to možemo i malo komplikovanije ostvariti i sa piratskim igricama ali ovaj način je puno jednostavniji i bolji za hardcore gejmere.

     
        Nadam se da ćemo uspješno razmijenjivati iskustva , savjete i komentare i tako zajedno uživati dok igramo svoje omiljene igre na našim omiljenim konzolama ili naravno PC-u. Što veći broj fanova će nam to i omogućiti pa se nadam da će čitaoci moći dobiti validne informacije o igrama, konzolama i konfiguracijama kao i savjete od iskusnih gejmera oko najsitnijih detalja pa do recenzija i upustava. Zato share-ujte , like-ujte, osvojite koju igru i promovišite stranicu vašim prijateljima. Vidimo se Gejm-eri.

Gejm-er