Kategorije

Call of Duty : Advanced Warfare


Call of Duty : Advanced Warfare
        Activision i Sledgehammer games su otrili novi co-op mod za 4 igrača specijalno napravljen za Call of Duty : Advanced Warfare. Kao i u svakom izdanju Call of Duty serijala postoje tri osnovna stuba igre a to su : multi, single i co-op modovi. U Black Ops igrama co-op je Zombie tema . Black Ops II je bio veoma izazovan i zanimljiv za igru sa drugovima. Znam po sebi jer smo ga igrali veoma dugo. Call of Duty: Ghosts je imao veoma zanimljiv mod zvani Extinction u kojem smo se sukobljavali sa alien-ima koji su ličili na džinovske bube u co-op modu.


Call of Duty : Advanced Warfare

Call of Duty : Advanced Warfare
        Advanced Warfare će imati Exo-Survival mod za 4 igrača. U ovom modu 1-4 igrača se sukobljavaju sa valovima neprijatelja sa specijalnim objektivima koji su ubačeni u mix. Završite li ove specijalne objektive možete zaraditi nagradu, izgubite i slijedi kazna. U međuvremenu možete vršiti upgrade između svake runde. Ako ništa zvuči kao zanimljiv dodatak ionako zanimljivim igrama u COD-u. U trailer-u Power is everything fino vidimo unaprijeđeni grafički engine uključujući motion-capture tehnologiju korištenu u Avataru.
Call of Duty : Advanced Warfare

       Odavno sam fan Call of Duty serijala tako da i ova nova verzija zvuči veoma primamljivo. S obzirom na mod za 4 igrače mislim da će biti veliki hit. Black Ops II je bio veoma zanimljiv ali ova nova verzija sa Exo-odijelima i novim pokretima izgleda i više nego zanimljivo. Kao i uvijek biti će to veoma atraktivna pucačina sa brzim gameplay-om i grafikom koja je jednostavno strašna. Mislim da je napokon vrijeme za neke nove inovacije u serijalu a ovaj mod sa 4 igrača je baš nešto što nam je potrebno. Ako ništa bar znamo da će opet postaviti nove rekorde u prodaji kao i uvijek. Kao i uvijek igra izlazi na svim platformama tako da možemo uživati.